Sen uppdatering

Har inte orkat skriva på ett tag. Har väl inte hänt så mycket heller. Ont i halsen och hosta igen...för tredje gången på 2 månader. Var tvungen att jobba i alla fall fast jag knappt kunde prata i lördags. Och så har jag skit svårt att sova. Nästa gång jag får halsont ska jag gå till doktorn för det är inte normalt att ha det så ofta.

Dan slutar snart och då ska vi åka på Bejier och kolla vilka luckor vi ska ha. Har bestämt nu att det blir kök därifrån.
Ska väl städa toan först. Och fixa tvätten så vi inte har kläder överallt.
Har inte så mycket att skriva, har tappat inspirationen till allting tycker jag. Orkar inte bry mig om sånt som jag måste egentligen.
Är less på jobbet, less på vädret, less på att ha ont i halsen, less på att inte ha några vänner här, less på röran och skiten här hemma som jag inte orkar göra nåt åt, less på mig själv och min kropp och allt.
Vad ska jag göra??

Saknar min familj jätte mycket<3

Älskar dig Dan, det är för din skull som jag står ut<3

En dag mitt i veckan....

Idag är det våffeldagen.
Kanske ska iväg och göra våfflor hos Dans pappa, vi har ju inget våffeljärn:) men får väl se när Dan kommer hem om det inte blir för sent.
Idag har jag inte gjort så mycket. Mest datan och tvn som fått min uppmärksamhet. Åt en tacopaj till lunch, var väll inte så jättegod men den gick att äta.
Har fått schemat för nästa månad och jag är bara ledig en helg(påskhelgen). Man ska egentligen jobba varannan helg och va ledig varannan men jag jobbar två helger och är ledig en. Men jag ska väll inte klaga, finns dem som jobbar varje helg:).
Blir antagligen kök från Bejier som vi väljer men det är inte klart än. Ska kolla lite mer och prata om det. De har i alla fall fina luckor:)
På påskaftons natten kommer min bror Robin hit. han ska bo här ett tag igen och hjälpa till med huset. Billig arbetskraft hehe...Sen fyller han 20 om typ en månad så då får vi väll ordna nåt:)

nu ska jag kolla lite tågresor.....
hejsvejs

älskar dig Dan<3

Fajitas:)

Nu lagar jag kyckling fajitas. Var så längesen vi åt det, himla gott. Nästa vecka eller nåt ska jag laga tacogratäng( recept från Kusin Fia). Såg så gott ut när hon hade gjort det.
Blir man arg eller blir man arg?
För det första, det SNÖAR! Jag hatar snö! Det har varit så fint väder hela veckan och jag tänkte till och med cykla till jobbet idag. Men nä då, bara en jävla massa snö.
För det andra, jag ska byta från telenor till halebop. Registrerade mig på halebops hemsida för att göra en nummerflytt för ca 2 veckor sedan, sen hörde jag ingenting. Tänkte att jag skulle få hem brev men det fick jag inte. Så idag så har dem stängt av mitt telenorkort. Utan förvarning. Inget nytt kort har jag fått hem. Skrev till dem och dem bad om ursäkt och sa att det skulle ta tre dagar tills jag får det och dem ska kompensera mig med 100 kr. Men i alla fall, störande. Så nu kan inte jag ringa till nån och ingen kan ringa till mig på tre dagar. Jättekul.....
Och nu visade Dan rumpan för mig:)

I dag jobbade jag i alla fall, 4 timmar sen gick jag på stan lite. Köpte ny BH, ny mascara, ny foundation och en bronz ögonskugga. Sen jag jag och solade lite solarium.

Nu väntar Dan på att vi ska börja äta.

Ha de kalas

Älskar min Dan<3

Sista dagen:)

Sista dagen på dieten idag:) helt underbart, längtar efter att få njuta av god mat....
Så här har jag ätit de senaste två veckorna:

                           Frukost:                Lunch:                        Middag:
Måndag  
1 kopp svart kaffe   2 kokta ägg                  1 biff, sallad
                                                     sallad,1 tomat

Tisdag    1 kopp svart kaffe        1 biff, sallad             1 skiva skinka
                                                          färsk frukt           2,5 dl naturell yoghurt

Onsdag   1 kopp svart kaffe       Sallad, tomat          2 kokta ägg, sallad
                   rostat bröd                     färsk frukt                1 skiva skinka

Torsdag  1 kopp svart kaffe      1 kokt ägg, 1 morot      Fruktsallad,
                                                           keso naturell            naturell yoghurt

Fredag     1 morot                  mager fisk med lite sås    1 biff, sallad

Lördag  1 kopp svart kaffe,    1 kycklingfile,                   2 kokta ägg,
                rostat bröd                  sallad                               1 morot

Söndag 1 kopp te                 1 biff grillat magert kött,       inget
                                                       färsk frukt



Så äter man i 13 dagar, när man är på sista dagen börjar man från början igen. Egentligen ska det vara spenat på visa ställen men eftersom jag inte äter det så har jag ätit sallad i stället. Funkar lika bra det:)
Fruktansvärt jobbigt är det, speciellt de första dagarna. Eftersom det är sista dagen för mig idag så tänker jag äta gott i kväll och skippa de två sista äggen:)


Har inte orkat uppdatera på flera dagar. Har haft stängning tre dagar nu fast jag bara skulle stäng en enligt schemat. Men vad gör man inte för sina kollegor. Ställer man upp för dem så ställer de förmodligen upp för en en annan gång.
Jävla massa fjortisar var det i natt, blev tokig på dem. Som tur var så ble det ingen stor rusch utan det blev bara lite folk efter två.  I kväll ska Dans brorson Tim sova över hos oss. Ska bli mysigt:)
Fint väder idag igen:) det bästa som finns, man blir så glad. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe(eftersom jag jobbade natt så blev det inte frukost förrän nu) sen gå och göra nåt annat.

Ha det kalas:)

Älskar dig Dan för alltid<3

Onsdag

Hej svej..
Solen skiner, helt underbart. Idag blir det städning. Det behövs verkligen.
Har precis kollat på Emmerdale, så jävla bra. Egentligen är det tur att jag inte har nåt vanligt dag jobb så då kan jag titta på det:)
I natt ska jag jobba 23-03. Vilken jävla tid. Sämsta möjliga passet. Så jag får gå hem i natt. Lite motion skadar aldrig:)
Dieten går rätt så bra. Vågen visar -5 kg så jag är nöjd men det är skit jobbigt, speciellt på kvällarna. I måndags var jag skit nära att ge upp. Men efter idag så är det bara 3 dagar kvar. Längtar till söndag, då kan jag äta vad jag vill:)

Blir så sugen på att skaffa barn nu, det är så många som får barn eller är gravida som jag känner och jag vill oxå. Men vet att vi måste vänta ett tag till.
En hund som ylar på nedervåningen. Varenda gång matten till hunden inte är hemma så ylar den. Skit jobbigt, det stör som fan.  Nu ska jag öppna balkongen och släppa in våren, sätta på bra musik och städa:)

Ses sen

Älskar Dan Svensson för alltid<3

Fell in love with an alien

Lyssnar jag på just nu. Världens bästa låt:)
Orkade inte skriva igår, mådde inte så bra på kvällen. Mycket kök va vi och kollade på i alla fall och det blir svårt att bestämma sig.
Ska snart iväg och jobba, jobbar hela kvällen. Så himla fint väder, äntligen så blir det vår:)

Har inte tid att skriva mer nu så blir inte förräns i morron.

Älskar dig Dan<3

Utmaning

Blev utmanad av kusin Fia och kusin Cila.
Utmaningen: Berätta sju saker om dig själv.

1. Hatar spindlar och andra insäkter.
2. Ska flytta till hus i sommar.
3. Vill skaffa barn väldigt snart.
4. Saknar min mamma jättemycket.
5. Chokladberoende (försöker sluta).
6. Har redan planerat mitt bröllop i huvudet:)
7. Älskar min Dan över allt annat.

Jag utmanar alla som vill.

Skriver mer ikväll, nu ska vi åka till Näsviken och titta på kök.

Tårta

Idag har jag bakat en tårta till begravningen i morron. Med vaniljkräm och banan och grädde. Råkade göra vaniljsås först i stället för vaniljkräm så jag fick gå till affären och köpa mer marsanpulver. Där träffade jag Karin och barnen och när jag gick hem träffade jag Sandra som var ute med sin lilla hund.
Eftersom jag inte känner så många här så är det alltid kul och träffa nån.

Till lunch idag så åt jag fruktsallad och naturell yoghurt och jag blev mätt för en gångs skull. Det kändes skönt. Men till middag blir det värre. Ett kokt ägg, en riven morot och lite keso. Inte så aptitretande precis.

Vill hellre äta potatisgratäng och kyckling. Och tårtan som jag gjorde kan jag inte äns smaka. Finaste tårtan jag gjort:)

Har ju precis börjat skriva blogg och så är jag inte så teknisk så jag vet inte äns hur man lägger in en bild på sig själv, så om ni vill får ni gärna berätta:)

Måste städa men usch känner mig inte pigg på det.
Kommer bli en jobbig dag i morron plus att jag ska jobba på kvällen.

Men ha de så bra<3

Älskar dig Dan<3

Svältkur nr 1

Fruktansvärt jobbigt.
 Igår åt jag till middag en halv pepparbiff (kunde inte äta mer det var för äckligt) och lite sallad. Var så hungrig när jag gick och la mig så jag bara tänkte på massa feta goda maträtter.Jävla hjärna som ställer till det.  Så jag somna inte förrän vid 3. Skitjobbigt, har inte mått så här sen jag var "sjuk"  för 3 år sen.
Jag äter till och med mindre nu än vad jag gjorde då.
Biff med sallad till lunch idag men idag så gjorde jag egna köttfärsbiffar. Mycket godare. Till middag blir det en skiva skinka och 2 och en halv dl yoghurt. Personalmöte ikväll och där ska det bjudas på fika men nu måste jag ha karaktär att stå emot.
Dan gör ju inte saken bättre när han igår köpte pizza och satt och år framför näsan på mig. Taskigt.
Och går på toaletten hela tiden gör jag fast jag knappt äter nåt. Det är väl allt skit som finns i kroppen som kommer ut på samma sätt som en detoxkur.
11 dagar kvar efter idag och jag ska klara det!
Annars händer ingat annat idag, tänkte göra ved mig snart, vill ju se hyffsad ut i kväll:)


Skänk gärna en gåva till cancerfonden.

Älskar dig Dan för alltid<3

Jobb jobb jobb

har bara jobbat hela helgen så har inte orkat uppdatera. Jobbade kväll/natt på fredagen och sen jobbade jag hela lördagnatten och sov halva söndagen sen jobb igen söndagkväll så var helt slut. Därför sov jag länge idag. Så himla skönt. Och mina läppar har gått sönder typ jag har pillat bort allt skinn så nu svider dem som fan och jag måste ha lipsyl på hela tiden.

Idag började jag min diet. Det ända som kommit innan för mina läppar idag är en kopp kaffe och ett glas vatten.  Snart blir det lunch på två ägg och sallad. Oj kom på att jag måste väga mig oxå så jag vet om jag går ner nånting. Men vikten tänker jag inte skriva(hemligt). Rätt fint väder idag så jag kanske ska ta en liten tripp till affären och köpa sallad. Den vi har hemma såg inte så fräsch ut.
Men typ alltid när jag går till affären har jag som vana att köpa choklad, kommer bli jättesvårt att låta bli.
Kommer bli två skit tuffa veckor men jag ska klara det!

Annars ska jag väl ta itu med tvätten idag. Detta eviga tvättandet, usch.

Ha en bra dag
kramar

Älskar min dan super mycket<3


Laga hamburgare...

...gör jag jämt på jobbet:) men aldrig hemma. Gjorde det igår och då märkte jag att min hamburgerdressing gick ut för över ett år sen, äckligt. Så jag fick ta chili dressing istället, gott det med:)

Pratade med Cila för en stund sen och hon berättade att det inte blir nån modevisning på måndag, det var inte tillräckligt med folk som ville komma, tråkigt för det hade jag sett fram emot. Nu bär det snart av till jobbet ,ska jobba 16.30 till 23.30.
Har inte gjort ett skit idag...fast jag borde, inte bra det. Får ta tag i saker i morron i stället.

Nu ska jag gå och sminka mig, ha det så bra.

Älskar Dan Svensson för alltid<3
 

Lagar mat...

...gör jag nu. Köttbullar och potatismos. Egen potatismos. Använde jämt pulvermos innan sen tröttnade jag och tänkte att jag kanske skulle testa att göra egen. Och gott blev det:)
Idag är jag ledig, skönt. Sov länge idag:) skulle vatt ledig igår med men bytte med en på jobbet så han jobbar i morgon i stället för mig så då blev jag ledig onsdag, torsdag i stället för tisdag, onsdag. Tycker det är bättre så. Men tyvärr var det skitjobbigt igår. Varför vill så många äta på Max en tisdag kväll?? Det är den stora frågan...:)

På måndag ska jag med Cila på modevisning i en affär som heter Stor och fin. Bra kläder om man är lite större fast dyra.
Och på tisdag kväll blir det personalmöte på Scandic:)
Och bra väder är det nu, lite dugg regn. Jag vill att det ska ösregna! Så allt jävla snö och is smälter bort.

Ikväll blir det kolla på Greys anatomy och på lite tapeter:)
Nu ska jag gå och se hur det går för potatisen.

Älskar min Dan<3

Tränat

Nu har jag precis tränat, blev inte så länge men det fick räcka, fy fasiken va jobbigt!
Ska äta ett äpple nu i alla fall:)

I lördags kväll var jag ju hos Cila och Tomas och det var jätteskoj, tack så mycket:) Var himla kul att träffa släktingarna:)

Igår var vi hos Dans pappa ett tag och sen var jag mest hemma. Skönt att vara ledig en helg:)
Men idag blir det jobb, ska sticka om en timme. Ser inte fram emot det.....

Nu ska jag göra mig iordning, tjingeling så länge

Älskar min Dan för alltid<3

RSS 2.0